Ben jij degene die wij zoeken?

 

Ben je al enkele jaren werkzaam in de accountancy en toe aan een nieuwe uitdaging, dan ben jij degene die we zoeken.

Wij van MFL Accountants & Fiscalisten zijn namelijk op zoek naar een fulltime assistent-accountant. We zoeken een nieuwe collega met circa 5 jaar relevante werkervaring en minimaal HBO-niveau. Om samen de (accountancy) dienstverlening de vorm te geven die past bij wat onze klanten vandaag én morgen uitdaagt. Breder dus dan financieel. En breder ook dan fiscaal.

Onze klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Je hebt daardoor al snel zelf direct contact met de klant, krijgt inzicht in alle facetten van de bedrijfsvoering en ziet zaken in hun onderlinge samenhang. Kortom, een uitdagende functie waarin je jouw talenten en vaardigheden optimaal kunt ontwikkelen.

Herken je jezelf in de termen toekomstgerichtheid, flexibiliteit, dynamiek, vernieuwend vakmanschap en het ontdekken van nieuwe werelden? En stel je het op prijs te werken in een omgeving waar onderlinge sfeer en werkplezier belangrijke factoren worden gevonden? Dan kan het maar zo zijn dat wij voor jou een mooie toekomst in petto hebben. Natuurlijk tegen een keurig salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt de vacature je aan, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar:

MFL Accountants en Fiscalisten

T.a.v. mevr. C.P.M. Kientz-Verstraeten
Tolweg 15,  4851 SJ Ulvenhout
Telefoon: 076 – 5 60 20 40 of
E-mail: corine@mflbreda.nl
Internet : www.mflbreda.nl

Overige vacatures